Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε εδώ είναι απόρρητες.

Η ap imports, επιτρέπει στους χρήστες του να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους. Οι επισκέπτες θα πρέπει να μας παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν κάποιο προϊόν.

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η ενημέρωση  για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημα μας.

Τα προϊόντα που πωλούνται είναι κατασκευασμένα από εργοστάσια όλου του κόσμου και μπορούν να διατεθούν και να χρησιμοποιηθούν σε όλο τον κόσμο.

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση των παρακάτω στοιχείων:

- Ονοματεπώνυμο
- Διεύθυνση
- Αριθμός τηλεφώνου

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για ελαττώματα η κακή ποιότητα των προϊόντων που 
διαθέτει στους πελάτες. Αυτά παραδίδονται όπως ακριβώς παραλαμβάνονται από τα εργοστάσια παράγωγης τους. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας.

 Σε περίπτωση ιδιαίτερων συνθηκών, ( π.χ. καιρικές συνθήκες , απεργίες κλπ ) αν δεν είναι δυνατόν να σας παραδώσουμε τα προϊόντα όντος του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά, προκειμένου να μας ενημερώσετε, εάν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε άλλη ημερομηνία.

Η ap imports, διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους ορούς και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών.

Comments